Skrot min bil

+45 71 61 02 80

Skrot min bil i dag hurtigt og nemt

Udfyld kontaktformularen og få et helt gratis knivskarpt tilbud inden for 24 timer.

Skrot min bil

Skrot min bil - tilbud

Du kan nemt få et tilbud på din skrot bil fra skrot din bil

Gratis afhenting af din skrotbil

Vi afhenter helt gratis din skrot bil så du nemt kan få skrottet din bil. 

Skrotning af bil gjort nemt

Vi har forsøgt at gøre det så nemt som muligt, når konen siger skrot min bil. Du skal nemlig bare ringe eller sende en forespørgsel igennem formularen

Stjerner på Facebook & Google

Skrotbiler købt

År i branchen

Skrotpræmie

Når du skal skrot din bil  så kan det være svært at finde rundt. Hos os skal du blot tage kontakt, så ordner vi resten – du ringer bare og siger:”Hej, skrot min bil.” Så ordner vi resten derfra. Du har intet at miste og alt at vinde

Trygt og sikkert

Vi er autoriseret hos skats motorregister. Det vil sige du trygt og sikkert kan skrot din bil hos os. Du får en god skrotpræmie og det er altid dejligt kan man jo sige. Vi er ISO certificeret og varetager skrotning af bil på en miljørigtig måde!

Godt omdømme

Ude hos kunderne har vi et fantastisk omdømme. Det vil sige du kan være sikker på at modtage den bedste service. Årsagen til det gode omdømme er primært den lave standard i branchen. De fleste autoophuggere afmelder ikke skrotbiler. Det gør vi!

Skrot min bil

– Vi har åbent 24/7

+45 71 61 02 80

Hvad siger kunderne om Skrot min Bil

Da konen sagde skrot min bil, så fandt jeg skrot din bil på google og gav dem et kald. De gav mig et knivskarpt tilbud, i kraft af at bilen stadig var funktionel. De kom og hentede den gratis og jeg klager ikke over den skrotpræmie jeg fik. 

– Service i verdensklasse.

Anders

En af mine venner havde fået skrottet sin bil hos jer. Så da jeg skulle af med min skrotbil, så var det oplagt at kontakte skrot min bil. Selve processen var meget nem og overskuelig. De kom og ordnede alt papirarbejdet, og bilen var afmeldt i løbet af intet. 

David

Da jeg skulle af med min skrot bil, så fandt jeg hurtigt til virksomheden. De hjalp mig og guidede mig. Jeg følte de virkelig havde styr på sagerne, så det er jo kun fedt og oven i det, så fik jeg en god skrotpræmie. 5 stjerner herfra. 

Jane

Hvorfor skal jeg skrotte min bil her?

Når du skal af med din skrotbil og vil have en god skrotpræmie. Så er det vigtigt at autoophuggeren er certificeret. Så er du både sikker på at være miljørigtig men også at det bliver gjort ordentligt. 

Vi er både autoriseret og certificeret hos skats motorregister. 

  • Hvordan får du den bedste skrotpræmie?
  • Hvordan finder du attesten for skrotbil?

 Forhøjet skrotpræmie

Regeringen har taget intiativ til at komme af med dieselbiler. Derfor kan du få en forhøjet skrotpræmie, hvis du har en diesel bil. De har afsat en pulje på omkring 100 Mio kroner. I 2019 blev puljen opbrugt omkring medio Juli. Du kan altså derfor først få en forhøjet skrotpræmie fra start januar 2020. Så har du en diesel skrotbil, så kan du med fordel vente til Januar med at få skrottet din bil. Det er op til 2 gange så meget du kan få i skrotpræmie. 

Hvad skal jeg gøre når i skal skrot min bil?

Du skal medbringe din registreringsattest og aflevere den til hos når du skal skrot din bil. Sørg altid for at tjekke anmeldelserne før du skrotter din bil. Hvis bilen er afmeldt og nummerpladerne afleveret til skat, skal du sørge for at medbringe en blanket, der bekræfter at nummerpladerne er afleveret. Herudover skal du medbringe noget legitimation, som bekræfter dit ejerskab over bilen. Evt. den tidligere registereringsattest. Sørg altid for at skrotforhandleren afmelder din bil, ellers kan det blive en dyr affære med bøder, forsikring etc. 

 

Hvor er attesten for bilskrotning

Når du afleverer bilen så skal der udstedes en attest på bilskrotningen. Det skal altid ske ved skrotning af bil. Du kan klikke ind her og se et udkast af blanketten. Attesten skal både underskrives af dig og den pågældende autoophugger som du skal bruge. Når du afleverer attesten skal du samtidig kunne dokumentere dit ejerskab over din skrotbil. Dette kan enten ske med en formel kontrakt eller en slutseddel.